| Author | Message |
|---|
November Rain Crashing The Cemetery Gates
 Age: 16 Gender: Female Posts: 14953 | November 24th, 2008 at 04:20pm
Bananaphone. Ei herranjumala, että repesin silloin kun kuulin sen ekan karran ja tänään olen yrittänyt piristää itseäni kuuntelemalla sitä. Ha ha, Reita on niin hassun näköinen banaaniterttu korvanjuuressa.

Olin ihan tyytyväinen mun vatsalihaksiini. Yllättävä tulos. Tulee hinku vaan parantaa niitä entisestään. Tänään teen kyllä 200 vatsalihasliikettä, vaikka eilen tuli tehtyä jo 220, mut, bring it on Reetta, kyllä sinä kiinteydyt, kunhan yrität. :]
// No moi, toppiviesti. D: |
Jimmy Jazz Shotgun Sinner
 Age: 19 Gender: Female Posts: 10968 | November 24th, 2008 at 09:03pm "Anna, are you happy with me?"
Aw, tuo poika ossaa sitte olla sulonen joskus. |
 Age: 16 Gender: Female Posts: 14953 | November 25th, 2008 at 01:20pm My Chemien uudet sivut on aika hienot, vaikka nyt näin alkuun ainakin vähän sekavat.
"We don't like you either."
Ha ha, loistavaa. : D |
goodbye blue sky Among The Living
 Age: - Gender: Female Posts: 5980 | November 25th, 2008 at 03:06pm Hetken mielijohteesta tehryt asiat. -hypin lumihangessa ja hihitin itseni kipeäksi
+ Biolokian koe meni ihan hyvin. Hyvä juttu.
|
Iero. Among The Living
 Age: 15 Gender: Female Posts: 6837 | November 25th, 2008 at 05:44pm Hiusten väri = perfecto! |
Suicide Season Among The Living
 Age: 15 Gender: Female Posts: 6897 | November 25th, 2008 at 06:29pm ~ Kikseissä lauantaista, vieläkin.
~ En vaan enää välitä :)
~ Frankenstain kirja
|
A Living Reflection Bleeding On The Floor
 Age: 15 Gender: Female Posts: 3091 | November 25th, 2008 at 07:06pm Ei vitsi oltiin kunnon karatekoita tänään :'''''D H:"Hui kamala kato tolla on musta vyö O___O Pitää olla kiltisti" M:"Vitsi se on varmaan joku terminaattori.." H:"Ihan kun se kuulis ja näkis meiät kaiken aikaa.." "Mut tolla miehellä on vaan vihree vyö xDD kato nyt ku sitä nolottaa ku sillä muijallakin on musta :''D"
Sit paluumatkalla..
M:"Mullapa on Omareita" H&S: "woow oma Reita!! mistä niitä saa osta mulle joululahjaks!!!" M:"heheh.. siis näitä karkkeja" Sit me mentiin Sokokselle ostaan tikkareita ja matkalla nähtiin rekkareita. |
 Age: 16 Gender: Female Posts: 14953 | November 25th, 2008 at 07:51pm A Living Reflection:M:"Mullapa on Omareita" H&S: "woow oma Reita!! mistä niitä saa osta mulle joululahjaks!!!" Haha, tää. Kelpais mullekin. XD
Koira on ihan hassu, kun se ei aamulla halunnut lähteä minnekään mun viereltä.
Ja keskustelu Annin kanssa. Anni on vaan niin loistava keskusteluineen. |
Hybrid Child Crashing The Cemetery Gates
 Age: 17 Gender: Female Posts: 11224 | November 25th, 2008 at 10:00pm väiski. se on ihan höppänä. |
 Age: 16 Gender: Female Posts: 14953 | November 26th, 2008 at 10:49am Pyöräilin kotiin ja iPodista kuului Machiavellism. En voi sille mitään, että mulle tulee siitä aina mieleen Mökkiävellism ja kuulin koko ajan ne sanat suomeksi ja "ymmärsin" ne. XD Voi jumalauta. Mulla kyllä tapahtuu sama siitä T.a.t.u:n All About Us-biisissä. "Olen paaras, olen paras." |
carnage visors. Demolition Lover
 Age: - Gender: - Posts: 17630 | November 26th, 2008 at 02:45pm Ihanaa ihanaa kollaasikurssin portfolio valmis ja enkä väkertänytkään sitä ku aamuyheksästä kolmeen saakka.
Tulipahan sellanen kun halusin, tykkään. :)
ja opettajakin arvosti mun kollaaseja, oon kuulemma hyvä sommittelemaan :D!
oon ilonen, mutta kovin väsy. onneks on kokistaaaa~ |
 Age: 16 Gender: Female Posts: 14953 | November 27th, 2008 at 12:20pm Ihana palata normaaliin päiväjärjestykseen, nyt kun tuo koeviikko on ohi ja huomenna ei ole musiikkia, niin pääsen aikaisemmin kotiin. :] Huomenna vaan pelkkiä kieliä, öh.
// Mun paketti tuli! Nyt vaan pitäis hakea se postista. |
Hybrid Child Crashing The Cemetery Gates
 Age: 17 Gender: Female Posts: 11224 | November 27th, 2008 at 01:30pm vapaapäivä |
 Age: 16 Gender: Female Posts: 14953 | November 27th, 2008 at 01:57pm Tuo DVD, ei herrajumala. Katoin pari biisiä, kun en malttanut olla olematta ja voi herrajumala. Aivan upeata. Uskomaton. 
Vähän harmittaa kuitenkin nuo lommot tässä kannessa. "Metallikannet" niin näkyy. :s
Ja naurattaa nyt jotenkin katsoa IRC-galleriassa vanhoja kuvia, kun hiusstylet on muuttuneet niin paljon muutaman vuoden aikana. Ei leikkaus niinkään, mutta väri lähinnä. |
 Age: - Gender: - Posts: 17630 | November 27th, 2008 at 03:41pm Koeviikko tosiaan viimein ohi.... ja huomenna kotiin.... |
Suicide Season Among The Living
 Age: 15 Gender: Female Posts: 6897 | November 27th, 2008 at 06:43pm Miksi olen tälläinen?
Maanantaina menee ihan älyttömän hyvin ja
sitten tiistaina, kun joku sanoo tai tekee jotain
tai edes joku ankea mesekeskustelu saa fiiliksen
maanrakoon. MIKSI ?! äyh.
KIRJOITAN VÄÄRIN TOPIKKEIHIN, anteeksi ;( |
 Age: - Gender: Female Posts: 5980 | November 27th, 2008 at 08:07pm POLTAN PILVEÄ!
noni, ny kaikki tietää. koulun vessassa. noin kello 12. kaikki mukaan.
ei säätänä ;D
|
 Age: 16 Gender: Female Posts: 14953 | November 27th, 2008 at 08:16pm Olisihan se kyllä ihan hauskaa viettää joulu Pyhällä ja uusivuosi Rukalla. Hm~ :] |
 Age: - Gender: Female Posts: 5980 | November 29th, 2008 at 11:08am Tanjan kommentit :3
|
 Age: - Gender: - Posts: 17630 | November 29th, 2008 at 03:41pm Pikkuveli rahapajalle töihin isona, ei epäilystäkään - skannas viiden euron setelin molemmilta puolen, leikkas ja liimas yhteen.
lol. |