Don't have an account? Create one!

Nuoret MCR fanit?

AuthorMessage
chelsea smile
Shotgun Sinner
chelsea smile
Age: 27
Gender: Female
Posts: 8661
January 30th, 2008 at 02:06pm
November Rain:
Kick Me!:
Niin ajattelin kysyä sitten, että millainen se "oikea" fani sitten on ?
Olen edelleenkin ensimmäisen viestini kannalla, missä yksinkertaisesti totesin, että fani on silloin kun sitä itse haluaa. Voi käydä vaikka keikalla ja omistaa kaiken mahdollisen materiaalin, muttei siltikään pidä itseään fanina, tai omistaa sitten yhden levyn ja pitää itseään fanina. Se on ok, eikä kellään pitäisi olla nokan koputtamista.
Muutenkin minusta "tr00"- tai "wnb"-faneja ei ole olemassakaan, minkä tähden sellaiset käsitteet minusta pitäisikin unohtaa ja haudata jonnekin oikein syvälle, minne ne kuuluvat!
Ja ollakseni ristiriitainen (kuten aina olen ja mikä kuuluu tiiviisti perusluonteeseeni) totean vielä, että täytyy myöntää, että jotkin seikat joissakin ... ummh... itsensä faneiksi luokittelevissa ärsyttää. Toisaalta voi johtua siitä, että minulla on aina jokin bändi, joka on ylitse muiden ja sitä kohtaan olen suorannainen elitisti. En saisi olla, enkä halua olla. Vihaan elitistejä, mutta sellainen vain olen. Tiikeri ei raidoistaan pääse. Ja näin hieman asiasta poiketen. Mutta joka tapauksessa.
Minun puolestani kuka vain saa luokitella itsensä faniksi. Kunhan ei minun elämääni vaikeuta.
Minulla varmasti oli jotakin muuta sanottavaa, mutta koska olen impulsiivinen ja spontaani, unohdin mitä minun piti sanoa.


I agree! ((:
SuG
Killjoy
SuG
Age: -
Gender: Female
Posts: 31
April 3rd, 2008 at 01:35pm
Noo, mä täytän 10 vuotta kuukauden päästä ja fanitan MCR:ää. Mun mielestä kyllä nuoremmatkin voi fanittaa MCR:ää. Mä en ainakaan ole mikään ihkuttaja. MCR:ää olen nyt kuunnellut vuoden.