Don't have an account? Create one!

Brev

AuthorMessage
WW108
In The Murder Scene
WW108
Age: 28
Gender: Female
Posts: 24511
August 8th, 2009 at 08:14pm
Tusen takk til all verdens musikere som lager fantastisk musikk. :] Dere hjelper hodet mitt når jeg ikke vil høre tankene mine.

Jeg griner alltid når jeg hører om/ser personer som oss på film. Med det forholdet til hverandre. Jeg tenker; ah, hvorfor kan ikke vi gjøre sånt? Jeg griner serriøst hver eneste gang. Det er så mange ting jeg skulle sagt, men som bare ville vært dumme og idiotiske sekundet de er ute i friluft. Jeg liker deg som du er, jeg kjenner deg jo ikke som noen annen. Noen gang lurer jeg bare på hva som skjer om jeg forteller deg ting... Noe sier meg at du enten ignorerer det eller ler det bort..

Buried Alive
Killjoy
Buried Alive
Age: -
Gender: -
Posts: 14
May 2nd, 2011 at 08:34pm
Er det virkelig så vanskelig å forstå? Å forstå at alt ikke er helt okey. Fra 5 og 6ere til 2 og 3ere. Fra å være på skolen hver dag til 1 gang i uka. Fra å vinne innsatspokalen på fotballen til å aldri spille mer fotball. Fra å smile og være glad til å være innestengt og ensom. Fra å spise mat 24/7 til å ikke spise noe.
Hvorfor merker ingen hvordan jeg har det? Liksom. Jeg sier ikke at hele skolen skal komme og bare "awwww, hvordan går det med deg?<312436", men at f. eks en lærer tok meg til siden og spurte om noe var galt. Men det ser ikke ut som noen legger merke til jeg er borte engang.
Fittehorer.
my friend of misery
Demolition Lover
my friend of misery
Age: 27
Gender: Female
Posts: 19289
September 24th, 2012 at 03:23pm
Det er så mye jeg gjerne skulle ha sagt til det, mye jeg skulle ha fortalt til deg som sikkert gir deg svar på hvorfor jeg går rundt å er trist og deppa ganske mye, men jeg greier ikke, jeg greier ikke snakke om det. Men jeg tror jeg vet hvorfor, jeg tror det er fordi jeg er så vant til at folk ikke bryr seg, om jeg forteller noen hvordan jeg har det så føler jeg at de egentlig ikke vil høre på meg og at de bare gir meg et kort svar og så bare snakker seg bort fra det. Jeg har aldri følt at noen i det hele tatt har brydd seg, og da er det vanskelig for meg å forstå/tror/føle at du faktisk kanskje bryr deg om hvordan jeg faktisk har det. Og nå pga. jeg ikke greide å snakke om det så føler jeg at jeg bare dytter deg vekk, at jeg mister deg, og det er verdens verste følelse. jeg vil ikke miste deg. Nå hadde det egentlig bare vært veldig deilig å sitte i armkroken din og bare kose, ikke snakke, men bare ha deg nær og føle at du er der og at jeg kanskje kan forstå at det er en som bryr seg og at jeg tilslutt kanskje kan klare å fortelle deg ting. men da kan jeg ikke miste deg..
my friend of misery
Demolition Lover
my friend of misery
Age: 27
Gender: Female
Posts: 19289
February 16th, 2013 at 10:11am
Unnskyld, unnskyld for alt. For at jeg er den jeg er, for at jeg bryr meg, for at jeg er deprimert og trenger å ha folk som bryr seg rundt meg og at jeg trenger å høre at noen bryr seg ofte, for at jeg er en dårlig kjærste, for at jeg bryr meg, for at jeg prøver å gjøre det rigkte, men at alt jeg gjør bare blir feil. Unnskyld for at du har sløst bort tiden din på meg.. Jeg har aldri ment deg noe vondt, jeg vil bare at du skal ha det bra. At vi begge skal ha det bra. Unnskyld, jeg vet bare ikke hva jeg skal gjøre lenger... unnskyld..
Cry