Don't have an account? Create one!

Familie

AuthorMessage
Jorunn
Salute You in Your Grave
Jorunn
Age: 33
Gender: Female
Posts: 4865
August 23rd, 2007 at 08:55pm
Mamma er egentlig veldig grei. Hun liker at jeg er ute å treffer folk og sier at jeg bare kan feste så mye jeg vil, men at hun skal hente meg etterpå XD Tror ikke helt på det da, men.. Hun lar meg forresten drikke også...
Pappa er kjempesær. Han er nesten altid kjempesur, men når han er i godt humør er han egentlig ganske kul. Når vi snakker musikk har vi det veldig gøy Tehe Mamma og pappa krangler hele tiden og jeg og pappa krangler hele tiden, jeg krangler mye mer med pappa enn med mamma. Mamma sier ofte til pappa at viss han ikke skjerper seg snart kommer han snart til å ligge der, fordi jeg har klikka XD Så mamma pleier å forsvare meg Razz
Og så har vi lillesøstera mi, da... Hun begynner å bli litt i bimboeste laget, men hun kan være litt grei også da, når hun gidder og ikke klikker for hver minste ting...
Jeg kan forresten ikke huske å ha sagt at jeg er glad i dem en eneste gang, de har ikke sagt det til meg heller...
Her Voice Resides.
Demolition Lover
Her Voice Resides.
Age: 30
Gender: Female
Posts: 17214
August 24th, 2007 at 12:46am
Mamma er grei. Jeg er egentlig ganske glad i mamma. Hun har noen kjempe teite meninger om det meste, men hun er veldig snill selv om jeg krangler med henne hele tiden.
Stefaren min...er grei nok. Han overreagerer noe jævlig på alt jeg gjør, men ellers bra.
Pappa kan dra til helvete. Han har aldri har brydd seg, og kommer aldri til å gjøre det heller. Og fremdeles vil ha at jeg skal komme på besøk, og jeg håper noen ganger at det ikke skal være en baktanke med det. Men de trenger alltid en barnevakt.
Stemora mi, er mest sannsynlig den personen i verden jeg hater mest. Hun har aldri likt meg, og det har hun gitt klart uttrykk for...
Halvsøskenene mine er for små til å nevnes noe spesielt. Merker ikke så mye til de xP
phantasmagoria
Full of Ephedrine
phantasmagoria
Age: 103
Gender: Male
Posts: 44898
August 25th, 2007 at 02:22am
Ok, litt bedre beskrivelse av familien min:
Mamma =Snill men, skal enten ha det på sin måte ellers så får jeg det ikke [Hvis det er noe med meg, feks : håret mitt,sko, whatever]
Pappa = Snill, han er bare der liksom
Søstra mi = 18-år gammel misforstående fjortisgangster
FrozenCottonCandy
Bleeding on the Floor
FrozenCottonCandy
Age: 31
Gender: Female
Posts: 1691
August 27th, 2007 at 06:46pm
jeg hadde flyttet ut om jeg hadde kunnet... alle i min familie er så dust i hode at det er ikke mulig!! enten så kjefter de siden jeg motsir dem(skjer veldig ofte) eller så klager de på hvordan jeg kler meg.. og de to englebarn av søsken jeg har tar bestandig de voksene sitt parti!! Disgust jeg kommer ikke til å klare 3 år til med noen av dem!!!
Shitface
Salute You in Your Grave
Shitface
Age: 32
Gender: Female
Posts: 2254
August 27th, 2007 at 06:49pm
FrozenCottonCandy:
jeg hadde flyttet ut om jeg hadde kunnet... alle i min familie er så dust i hode at det er ikke mulig!! enten så kjefter de siden jeg motsir dem(skjer veldig ofte) eller så klager de på hvordan jeg kler meg.. og de to englebarn av søsken jeg har tar bestandig de voksene sitt parti!! Disgust jeg kommer ikke til å klare 3 år til med noen av dem!!!


du kan flytte til meg XD
FrozenCottonCandy
Bleeding on the Floor
FrozenCottonCandy
Age: 31
Gender: Female
Posts: 1691
August 27th, 2007 at 06:50pm
jaaaaaaaaaa veldig veldig gjerne hvis det hadde gått!!!!
yep
Ghost in the Snow
yep
Age: 54
Gender: -
Posts: 64734
October 3rd, 2007 at 02:03pm
Det var en gang... Vent... Feil historie... *host*

For tre-fire år siden, husker ikke når det var xD, ble familien min ulik de fleste andre familier. Til da hadde vi vært en ganske normal familie... En mamma, en pappa og tre barn, der jeg var eldst.
Mamma ba pappa om å flytte ut og mindre en tre måneder sendere flyttet T (kaller ham det her), da, sjefen hennes, inn. Bare dager etter at pappa flyttet begynte han å komme hjem til oss, for å "arbeide".
T hadde skilt seg fra kona si, som han hadde to barn sammen med, for å være sammen med mamma, og mamma hadde kastet ut pappa av samme grunn.... Ordet er: Cheese
Jeg, som var eldst, ble bare mer og mer hakket på av mine foreldre og min "stefar", da ingen av dem virket særlig fornøyd med mine valg og hva enn jeg gjorde.
Nå har T bodd hos oss i minst tre år (jeg husker ikke hvor lange det var..). Han og mamma krangler mye, det skal jeg ikke legge sjul på... Han måtte slutte jobben sin som sjef for å være sammen med mamma. Mamma begynte å jobbe et annet sted før han sluttet, og var lenge borte pga. distansen mellom jobben og hjemme, og det faktum at hun gjorde noe nytt og måtte gå mange kurs for å lære det...
Da T sluttet, begynte mamma å jobbe på den gamle arbeidsplassen hennes, hvor hun nå er sjef. T tok over et selskap for en stund, og etterhvert dannet han et eget selskap.
Han har også nå, sammen med en annen kar, dannet et transportselskap. Han er borte mye, krangler mye med mamma og de er ofte sure begge to.
Pappa har ikke funnet noen, som jeg vet om i alle fall, og lever alene i en liten leilighet. Vi er hos ham annen hver helg og på tirsdagene, eller ellers når vi føler for det.
Malin, min søster på 14, har jeg akkurat fått interesert i Green Day. SEIER! Very Happy
Thea, min søster på 7, er kjempe glad i både MCR og Green Day. Shocked Wow Hun digger Bob, noe jeg synes er kjempemorsomt. The Breakfast Monkey er hun kjempe glad i Tehe *min feil*
Ellers har jeg to "stebrødre", en på min alder og en som er 12 (tror jeg). Den eldste har gått i klassen min til jeg begynte på videregående, og er kjempe grei å være sammen med.
Den yngste er kjempe morsom av og til, og vi kan sitte på timevis å spille playstation eller PC. Tehe

Det var litt om meg... (Mye egentlig xD)
Livet mitt er en liten såpeopera egentlig... xD
takezo kenzei.
Awake and Unafraid
takezo kenzei.
Age: 31
Gender: Female
Posts: 12609
October 5th, 2007 at 01:44pm
Woow..

Min familie:
Tvillingsøstra mi: Vi er helt forskjellige. Altså så mye som overhodet mulig. Hun har langt blondt hår, er med i gjengen, osv osv... OG hun sladrer som bare faen!" Men jeg er glad i henne fordet.
Bror på 20: han bor fortsatt hjemme. han skulle ønske at jeg var som søstra mi. Hver gang jeg sier noe imot kommer han med kommentarer, og han mener at jeg bare går gjennom en fase og at han håper at den snart tar slutt. Han mener også at den stilen jeg har, er bare for folk som vil ha oppmerksomhet og er oppmerksomhetssyke.
Mor: litt strssende, men jeg er veldig glad i henne. hun er ganske grei når det gjelder sminke, piercing og klær og sånt, og hun støøter meg i det jeg gjør. hun syns det er bra at jeg tør å være meg selv og sånt, så hun er egentlig en veldid god mor å ha Smile
Pappa. Flytter ut innen 2 uker. Han og mamma vil være venner istedenfor. Helt greit egentlig. Han er egentlig ganske mye det samme som mamma, men han er litt greiere på innetider osv. Er veldig glag i han også.
Nemi: hunden vår. hun er gal, jokker mye når hun har løpetid og er litt rar Oo xD
2 katter. Quepasa og Lillepus. Helt normale og egentlig litt kjedelige katter.
Det var min familie xD